Lente Asperge maand menu

Ik heb nu een paar keer dit menu gemaakt in een kookworkshop en de reacties zijn geweldig. Verrassende recepten en toch niet moeilijk om te maken. En ook zeker het proberen waard voor thuis.

Er kan volop gevarieerd worden met de ingrediënten die je gebruikt voor de gerechten. Bijvoorbeeld de vulling van de Rucola soep dat kan zijn  of gerookte kip wat voor iedereen heel toegankelijk is of als je een exclusief diner wil geven kun je gerookte paling en zalm snippers gebruiken samen met een schijfje citroen. Op deze manier kun je dit menu vaak gebruiken. Ik weet zeker dat jij het ook de moeite waard vindt, vooral als je ook nog eens van asperges houdt. Als je verse producten gebruikt hoef je niet veel smaak meer toe te voegen omdat deze al in het product zelf zitten. Zoals bij de Rosbief. Als je deze lekker aanbraad in een klontje roomboter dan kan de jus toegevoegd worden aan de mosterdsaus waardoor deze een enorme diepgang krijgt qua smaak.    Het menu ziet er als volgt uit:

Als voorgerecht de Rucola soep met paling & zalm of gerookte kiprucolsoep websitegroene salade website

Als tussen gerecht de Groene salade met geitenkaas en walnotendressing

Als hoofdgerecht de Romige ovenschotel met witte asperges en Gevulde rosbief met mosterdsaus

Als nagerecht de uitdaging ;  IJsclubsandwich met cranberrysaus

Wil je ook graag deze workshop bij jou thuis organiseren .. klik hier.