Open inschrijfavond thema : Asperge - Lente menu

De lente hangt weer in de lucht en de asperges worden weer betaalbaar. Daar willen we dan ook volop van genieten. In deze workshop gaan we volop aan de slag met witte asperges.

Een typisch lente menu met salade, zelfgemaakte ravioli met asperges en tomaten vinaigrette en een Mosterd soep
nagerecht wat een kunstje op zich is. Het is een menu met een licht Italiaans tintje.. volop inspiratie voor wat lente gerechtjes.

Door te leren hoe je je goed kunt voorbereiden, blijkt koken veel makkelijker dan je denkt. Een goede voorbereiding is vaak
het halve werk. Hier zal ik jullie goed in begeleiden.   Nog even de PUNTJES OP DE i  , daarna kan iedereen aan tafel. Maar vooral is de kookworkshop ook heel gezellig.

Woensdag 25 mei  | 18.30 uur – 22.30 uur| kookstudio de Oude Smederij te Someren | er zijn nog 6 plekken vrij

Wat gaan we maken:

ROMIGE MOSTERDSOEP | GROENE SALADE MET GEITENKAAS & WALNOTENDRESSING | Ravioli
RAVIOLI MET PARMEZAANVULLING, ASPERGES & TOMATEN VINAIGRETTE | ROMIGE OVENSCHOTEL
MET WITTE ASPERGES | PESTO HAASJE MET SERANO HAM | IJSCLUBSANDWICH MET
FRUIT & CRANBERRY SAUS

je kunt je nog opgeven door een mail te sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar : 06-18726527

Tip : Asperges koken is helemaal niet zo moeilijk. Het belangrijkste is om de witte asperges goed te schillen en ze niet te lang te koken. Je kunt er het beste met een mes in prikken om te bepalen of ze gaar zijn. Serveer de
witte asperges met een botersaus of hollandaise saus, gekookte aardappelen, ham en eventueel ei.

Graag tot 25 mei !

Bon Appetit

lekker koken in je eigen keuken !!