Voor informatie over o.a. onze
workshops of catering bel:
06 - 1872 6527
Kersen_cake1 ravioli-bon-appetit

Een heerlijk soepje is altijd lekker. Deze variant is makkelijk voor door de weeks maar wordt ook zeker gewaardeerd bij een diner.

Dit recept kun je vergemakkelijken door de ui te fruiten, hierin de roux te maken en dan direct de bloemkool, bouillon en water toevoegen.

Een goed voornemen voor het nieuwe jaar zou zijn .. vaker gezonder koken, zonder pakjes of zakjes. Ik kan je helpen ! Doe mee en begin 2019 goed met het volgen van een serie basislessen. 5 lessen voor € 130,00. 

Tweede recept voor de Nationale week zonder vlees

 Vanaf maandag begint de week zonder vlees en bij deze het tweede recept zonder vlees. Wil je meer weten over deze week kijk dan op : www.weekzondervlees.nl

Week zonder vlees recept

5 Maart t/m 11 maart is de week zonder vlees. Om jullie te inpireren met recepten ben ik alvast begonnen met vegetarisch te eten. Het eerste recept is een recept uit de Boodchappen die in veel winkels te verkrijgen is. 

Vichysoisse is een klassieke Franse soep gemaakt van prei en aardappel. De soep kan zowel koud als warm gegeten worden.

Neem contact op!

Voor informatie over o.a. onze workshops, catering of kinderfeestjes bel: 
06 - 1872 6527

Of laat ons u terugbellen!

  1. (*)
    Ongeldige invoer
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. Anti-Spam controle
    Ongeldige invoer