Deze week hadden we bij mij in ons KookAtelier een avondje koken met Tupperware. 
Iedereen heeft wel zo'n beetje vanalles wat in de keuken staan maar gebruikt vaak maar de helft. Jammer ! want daar is het te duur voor.

Dus het was tijd voor een avondje koken met Tupperware. Het volgende hebben wij o.a. gemaakt EN met groot succes.

Ik zou zeggen ; Geniet ervan !

Salsa dip

Bijgerecht | 10 personenkookatelier 6 | 30 minuten

Wat heb je nodig :

1/4 rode papika | 1/2 kleine ui of sjalot |  1/2 rode peper | 3 zure augurkjes
1 teentje knoflook | 1 stengel met groen van selderij |  1 eetlepel tomatenpuree
200ml tomatenketchup | enkele druppels worcestersaus

 Benodigheden van Tupperware :Superchef of Turbomax, Knoflookpers, Flessenspatel, Snijplank, tomatenmes, Ruimteschaaltje

 

We beginnen met de bereiding:

  • Doe de paprika, ui, peper, augurk, selderij in de Superchef en maak dit heel fijn. ( keuken machine kan ook )
  • Voeg uitgeperste knoflook, ketchup, tomatenpuree en worcestersaus toe en meng goed.
  • Laat enkele uurtjes in de koelkast staan.

 Salsa dip Tupperware

Lekker dippen met een tortilla chipje, toast of broodstengels !!