Voor informatie over o.a. onze
workshops, catering of kinderfeestjes bel:
06 - 1872 6527
Kersen_cake1 ravioli-bon-appetit

Gevulde eieren 3 varianten

Nadat we een paar hele leuke Paas workshops hebben gehad wil ik jullie een tipje van de sluier laten zien .. of eigenlijk proeven.

Broccoli quiche a la Harrie

zo heb ik hem genoemd nadat wij (collega's) het recept hebben gekregen van een simpel maar heerlijke quiche uit het boekje van Blue Band.

Pesto

Pesto : Italiaanse basilicumsaus. Een pesto maak je in nog geen 10 minuten.
Je kunt hem vaker gebruiken dan je denkt ; bijvoorbeeld in de soep of op een stukje rundvlees, bij de caprese (tomaat, mozzarella, basilcum)  en uiteraard op een stukje brood.

Heerlijke lasagne met heel verse groente. Zelfgemaakt bechamelsaus, een rijk gevulde tomatensaus. Van de tomaten saus zou je nog extra kunnen maken om in de vriezer te bewaren. Zo kun je voor een makkelijke maaltijd wat spagetti koken en de tomaten saus opwarmen. Geraspte kaas erbij en je hebt weer een complete maaltijd. Verse basilicum doet ook wonderen. Bon Appetit

Gehaktballen met pepernoten

Bij een kookworkshop kreeg ik de tip om mijn "overgebleven" pepernoten nuttig te besteden. In plaats van paneermeel, kruimel je een handje vol pepernoten in een keuken machine. 10 pepernoten is echt voldoende voor 500 gram gehakt. Natuurlijk hebben we het recept eerst zelf geprobeerd  ..

Subcategorieƫn

Neem contact op!

Voor informatie over o.a. onze workshops, catering of kinderfeestjes bel: 
06 - 1872 6527

Of laat ons u terugbellen!

  1. (*)
    Ongeldige invoer
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. Anti-Spam controle
    Ongeldige invoer