overzicht december 2015

overzicht Bon Appetit december 2015

Ik vind het leuk om maandelijks een overzicht te bloggen van wat hoogtepunten die ik mee maak in die maand. De recepten van de gerechten zal ik later ook bloggen.
Deze maand waren er veel hoogte punten maar soms wordt je extra blij ergens van.

Zoals 2 weken geleden .. ik kwam bij Janneke voor een kookworkshop en 20151223 185412 resized 1
daar stond dit mooie krijtbord op de aanrecht : Welkom Bon Appeit . Super leuk is dat en
je voelt je ook meer dan welkom. Het was dan ook een hele leuke avond. Bedankt Janneke.

Dan was er natuurlijk in de maanden november en december Het Kadolokaal in Someren.  Ook dat was een echt hoogtepunt.
Het was heerlijk druk in de winkel al die weken en samen met mijn man hebben we de winkel voorzien van koekjespotten, soepjes,
koekjes stempels en op het laatst nog heerlijk losse  thee in een mooi  blikje. Kim & Karlijn, super bedankt voor al die moeite die jullie
hebben gestoken in de geweldige winkel : Kado lokaal.

Natuurlijk mag mijn zonnige dochter niet ontbreken .. ze wil steeds vaker helpen in de keuken.
En daar word ik ontzettend blij van  smileyDe lasagne is 1 van mijn lievelings recepten die in deze wintermaanden echt niet mag ontbreken. Veel van mijn gasten hebben deze lasagne al eens gemaakt tijdens een kookworkshop en willen hem niet anders meer maken dan op deze manier. Ik zal deze maand het recept met jullie delen.

Ook is er een einde gekomen aan de reeks kookworkshops die ik heb gegeven naar aanleiding van Social Deal. Heel veel workshops zijn er geboekt van Gemert tot Budel.
Heerlijk ! dat was ook de bedoeling .. zoveel mogelijk mensen bereiken en uit mogen leggen wat mijn visie is met mijn kookworkshops. En zoveel enthousiaste reacties .. het was een genot om dit mogen doen. 1 van de gerechten was de varkensworstjes gepocheerd in rode wijn. Allemaal waren ze enthousiast en het was echt niet zo moeilijk.
Dat is ook het doel van mijn kookworkshops, dat je redelijk makkelijk een lekker gerecht kunt maken. Met verse ingrediënten en geen pakjes of zakjes. Al die suikers en een hele hoop zout wat daar in zit .. je kunt makkelijk zonder !  Ook krijg je weer genoeg inspiratie tijdens een kookworkshop om zelf thuis aan de slag te gaan. Daar doe ik het allemaal voor .. dat je thuis weer zin hebt om te koken.

We wensen jullie allemaal een heel gelukkig en smakelijk 2016 !!