In samenwerking met Bon Appetit  organiseert Het Verskantoor uit Asten-Heusden een kookworkshop voor klanten en kookfanaten'. Kom jij gezellig koken op donderdag 17 september met je vrienden?

Thema:

Er zijn redenen te over om de natuurlijke kalender te volgen wat betreft seizoensgroenten. Seizoensproducten zijn niet alleen voller van smaak in de periode dat ze ook daadwerkelijk geoogst worden, ze zijn ook goedkoper en veel verser! Tijdens de kookworkshop nemen we jullie mee in de wereld van de seizoensgroenten van september. Producten als courgette, Paprika's, Pompoen, Uien en Wortelen zullen deze avond zeker aan bod komen. Meer verklappen we vooralsnog niet.DSC 3801

Wanneer

De kookworkshop zal plaatsvinden op donderdag 17 september 2015.

Locatie

Kookstudio 'Het Verskantoor' in Heusden (gem. Asten).

Kosten

Ben jij klant van Het Verskantoor? Dan mag je de hele avond genieten van spijs en drank voor maar €25,- pp. Ben je geen klant, dan betaal je iets meer: €32,50 pp. Na je inschrijving ontvang je van ons meer informatie en tevens het rekeningnummer waarop je het bedrag kan overmaken.

De kookworkshop wordt gegeven door kookstudio Bon Appetit uit Someren. Rachel Boerekamps zal jullie begeleiden om een heerlijk 5-gangen diner op tafel te krijgen. Natuurlijk met lekker veel regionale seizoensgroenten!