Open inschrijf avond voor kookworkshop thema:   PAASBRUNCH

Het zijn NIET ALLEDAAGSE PAAS “GERECHTJES” .. wel geïnspireerd op de gerechtjes van de jaren 70 maar dan in een nieuw jasje gestoken. Veel variatie zoals vis maar ook vegetarische gerechten, zelfgemaakte drankjes .. met en zonder alcohol.

Hoe leuk is het .. om je gasten te verrassen met zelfgemaakte bowl anno 2016 of sprankelende Sangria ook anno 2016.

VEEL KLEUR en alles in royale schalen op tafel, deze brunch mag gerust uren duren..retro1Een goede voorbereiding is vaak het halve werk. Hier zal ik jullie goed in begeleiden.
Nog even de PUNTJES OP DE i , daarna kan iedereen aan tafel.

Maar vooral is de kookworkshop ook heel gezellig.

Donderdag 10 maart | 18.30 uur – 22.30 uur| kookstudio de Oude Smederij te Someren

Kosten zijn € 37,50 p.p. (je kunt je opgeven via de mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wat gaan we maken:

GEROOSTERDE MAISSOEP MET BACON |GEVULDE EIEREN 3 VARIANTEN NIEUWE STIJL| GEMBER-ROZEMARIJN BOWL
SPRANKELENDE SANGRIA | QUICHE MET SELDERIJ, LITTLE GEM & ROQUEFORT | MAKREELMOUSSE MET SALSE VERDE 
GEVULDE TOMATEN MET CITROEN RISOTTO | MAANZAADPASTEITJES MET HUTENKASE & DRAGON | WITTE KOOLSALADE
MET MANGO | KERSEN PLAAT CAKE MET CREME FRAICHE


De paasbrunch is het beste van twee werelden. Ontbijt en lunch. Hartig en zoet. Warme en koude gerechten. Eieren beschilderen met de kinderen in alle vroegte of midden op de dag lekker lang tafelen met vrienden en familie. Vrolijk Pasen!

                       

Bon Appetit

lekker koken in je eigen keuken !

Voor meer recepten & info, kijk op de website : www.bonappetit-someren.nl