Met regelmaat bedenken we nieuwe borrelhapjes. Dat is ontzettend leuk maar ook heel spannend. Want al zijn wij zelf heel enthousiast .. nog belangrijker is dat jullie heel enthousiast zijn. Morgen ga ik ons mam verrassen op haar verjaardags feest met deze hapjes.

Ze is gek op Seranno ham & risotto kaas dus dat komt wel goed. Natuurlijk zijn zij bevooroordeeld maar toch vind ik het leuk om familie & vrienden te betrekken bij mijn passie.

 

Cupje met tonijn & cupje met Seranno ham

Gisteren heb ik deze hapjes gemaakt, cupje met tonijn en cupje met Seranno ham & ricotta kaas, voor de competitie teams van TVSE in Someren Eind.. en de reacties waren bijzonder goed. Kei fijn om te horen. Dan denk  ik dat we ze toevoegen aan het assortiment. Binnenkort zal er het e.e.a. veranderen op de site van de borrelhapjes om nog overzichtelijker   te maken wat we te bieden hebben. Samen met Martine van Bijzondere Smaken gaan we nog intensiever aan de slag met borrelhapjes & buffetten. Taartjes met tonijn en ricotta vulling

Ook de amuse van pasta salade, viel heel goed in de smaak. Heerlijk fris en het pikt lekker weg.
Op deze manier is het zo fijn om mensen blij te maken met een hapje wat lekker smaakt & met liefde bereidt is. Dat is wat mijn passie ook zo groot maakt. Het is ook nooit klaar .. want er blijven nieuwe ontwikkelingen komen en het ene jaar zijn de kleine hapjes in trek en het kan zo maar zijn dat volgend jaar de buffetten terug naar de tijd gaan en we met z'n allen gevulde eitjes eten .. back to basic.

 

Basic willen we het toch graag houden. Simpel, vers, kwaliteit, met respect voor het product. Zo halen we ook al onze groente bij de plaatselijke groente boer, vlees bij de slager en brood bij de bakker. Liefst nog groente bij de plaatselijke teler maar dat lukt helaas niet altijd.

Pasta salade gerookte kip

Kortom : heb je binnen kort een feestje of iets te vieren en kun je onze hulp wel gebruiken .. dan komen wij uiteraard heel graag helpen !

Met smakelijke groet,

Rachel & Martine

www.bonappetit-someren.nl

www.bijzonderesmaken.nl