Wij zijn;

Martine en RachelMartine Maas, eigenaresse van Bijzondere Smaken in Liessel.

Bijzondere Smaken is in mei 2014 opgericht als webshop met een verzameling van Bijzondere Smaken. Denk hierbij aan smaakmakers die niet in een reguliere supermarkt te koop zijn vanwege het culinaire karakter. Denk bijvoorbeeld een Edik. Edik is een azijn die geen azijn mag heten vanwege de lage zuurgraad. Verder verzorgd Bijzondere Smaken ook proeverijen, zo kunt u persoonlijk kennismaken met de bijzondere producten.

Rachel Boerekamps, eigenaresse van Bon Appetit in Someren.

Bon Appetit is in januari 2014 gestart met het geven van kookworkshops bij mensen thuis. Door bij de mensen thuis te koken heb je direct een gezellige & gemoedelijker sfeer. Verder is het heel belangrijk te weten dat Bon Appetit zich ook specialiseert in gezond koken.  Denk hierbij aan verse producten en veel (seizoen )groenten.


Zoals u al leest zijn wij beide dagelijks intensief met voeding bezig.
Daarom hebben wij de krachten gebundeld en gaan wij samen uw catering verzorgen!

Denk hierbij aan hapjes voor een speciale verjaardag, examen feest, een zakelijke borrel of gewoon iets anders.
Maar ook verzorgen wij diverse buffetten; zoals een tapas-buffet, warm & koud buffet, high tea of zelfs een picknick is mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden en we maken graag een passende offerte voor u.

Met smakelijke groet,

Martine Maas                   06-30382494      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rachel Boerekamps         06-18726527      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.