Wil je gezellig een avondje komen koken ..  dan kun je je nu inschrijven voor een kookworkshop : Proef de nazomer !

Parelcouscous met gele biet foodblog

 

Open inschrijfavond kookworkshop : Proef de nazomer

Super gezond,  lekker & volop inspiratie, dat wil ik jullie meegeven op de deze kookworkshop. We maken allerlei kleine gerechtjes met veel groente en gezonde ingrediënten.  Dat is de basis ..maar het gaat er natuurlijk  ook om dat je de gerechten  thuis met plezier gaat bereiden . Ik wil je graag ideeën mee geven om thuis aan de slag te gaan.   Hoe je makkelijk & verantwoord door de weeks een aantal gezonde & lekkere gerechten kunt klaarmaken.

Maar vooral is de kookworkshop ook heel gezellig!

Woensdag 14 september  | 18.30 uur – 22.30 uur| kookstudio de Oude Smederij te Someren = VOL
Woensdag 21 september  | 18.30 uur – 22.30 uur | kookstudio de Oude Smederij te Someren

Wat gaan we maken:

 Het zijn kleine  gerechten, voorgerechten, tussengerechten, met vooral zomer groente als hoofd ingrediënt. Ook een visje mag niet ontbreken in de zomer. We gaan werken met ingrediënten zoals :

Frisse groene erwten – rabarber – aardbeien – lente ui – paprika – kabeljauwhaasje – tomaten – gele bietjes – spitskool – pecannoten – geitenkaas – couscous - risotto

 

Aanmelden voor de kookworkshop kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    | de kosten zijn € 20,00 p.p. incl . een drankje

 

Advies van Rens Kroes :

Dus mijn advies voor deze zomer: do as the Italians do! Eet bewuster door te genieten van kleinere porties, sloof je lekker uit in de keuken en maak alles vers en gezond. Ik ben gek op lichte en gezonde maaltijden, dus ik heb een healthy pizza recept bedacht wat licht verteerbaar is. Zo kun je helemaal volgens de Italiaanse filosofie de hele zomer lekker dooreten en…genieten. Bellissimo!

Link voor de pizza : http://www.renskroes.com/italia-ti-amo/

rens kroes

Bon Appetit

lekker koken in je eigen keuken !

Voor meer recepten & info, kijk op de website : www.bonappetit-someren.nl