Vanaf 1 januari 2020 hebben wij het stokje overgenomen van Marli & Theo, oftewel van de Proeftuin van Someren. Wat veranderd er voor de kookworkshops.. best wel wat eerlijk gezegd.

 Met heel veel plezier heb ik de afgelopen 10 jaar kookworkshops gegeven bij mensen thuis en later in mijn eigen kookAtelier achter in onze tuin. Heerlijk was dat !! Maar we zaten ook niet stil .. en wat op ons pad kwam, hebben we met beide handen aangegrepen. Zowel met de kookworkshops als met de catering waren we flink uit ons jasje gegroeid. 

Nieuwe locatie

Wat op ons pad kwam was de Proeftuin van Someren. Een schitterende locatie en een fijne grote keuken voor de catering. Iedere dag staan we te koken voor de gemaks maaltijden en de heerlijke lunches voor de Proeftuin. Maar in de avond uren wordt de Proeftuin omgetoverd tot een kookstudio en zullen er volop kooksessies worden gegeven en gehouden.

Kookworkshops

Alle activiteiten die gehouden worden in de Proeftuin zullen via de website, Facebook en via de nieuwsbrieven, kenbaar gemaakt worden. Wij hopen dan ook dat jullie blijven komen voor de kookworkshops en de vele voordelen zullen ervaren van onze nieuwe locatie.

Met smakelijke groet,

Rachel7CAA937C-C492-4348-BC1B-EA4AE9D19FB2 1 201 a