Voor informatie over o.a. onze
workshops of catering bel:
06 - 1872 6527
De Proeftuin Bijzondere Smaken Bijzondere Catering
Kersen_cake1 ravioli-bon-appetit

Dit top gerecht wil ik graag met jullie delen.

Dit is een heerlijk vegetarisch recept voor in het najaar. Spitskool is een spitsbladige variant van twee koolsoorten: witte kool of savooiekool (dan wordt het ook wel groene spitskool genoemd). 

Nog even een lekker fris gerecht meepikken. Tomaten en gegrilde paprika zijn de hoofdingrediënten van deze gerechten.

Het rabarber seizoen is bijna ten einde maar zou het niet zonde zijn wanneer je dit jaar nog geen verse rabarber hebt geproefd..

Zongedroogde tomaatjes

Dit is ook echt een heerlijke toevoeging / topping, voor je salade. We zijn tenslotte nog steeds gezond aan het eten. 

Maar ik wil wel lekker blijven eten.

Neem contact op!

Voor informatie over o.a. onze workshops of catering bel: 
06 - 1872 6527

Of laat ons u terugbellen!

  1. (*)
    Ongeldige invoer
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. Anti-Spam controle
    Ongeldige invoer