Over mijzelf, Rachel2019023-BonAppetit-108 lr

Bon Appetit – lekker koken in je eigen keuken; Mijn naam is Rachel Boerekamps en woon in Someren-Eind.  Mijn passie is koken!  Al sinds 2003 ben ik bezig met het geven van kookworkshops bij mensen thuis. Vanaf 2016 heb ik een kookstudio aan huis van waaruit de kookworkshops voortaan gehouden worden. De gemoedelijke sfeer is direct merkbaar. Maar ook gezond koken is wat me heel erg bezig houdt. We koken altijd met verse producten, veel groenten en zoveel mogelijk volgens de seizoenen ! Graag wil ik jou ook enthousiast krijgen om gezellig te gaan koken en je te laten zien dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

 

Over Bon Appetit

Het is mooi om te zien hoe vrienden gezellig bijkletsen bij het bereiden van een mooi diner. We koken graag volgens de seizoenen waardoor we iedere 3 maanden een paar nieuwe  menu's ontwikkelen met veel groenten en verse ingrediënten!

Ik geef de lessen in ons KookAtelier en ik kan je op deze manier laten zien dat iedereen een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel kan zetten in hun eigen keuken.  Mijn doel is om met jullie een heerlijk diner te bereiden & een gezellige avond te bezorgen in ons gezellig KookAtelier.

Maar ik ben ambitieus genoeg om meer te bieden. Zoals catering of zoals ik het zelf noem; het verzorgen van een uitgebreid borrelgarnituur, borrelhapjes, amuse hapjes of koud & warm buffet. Alles Home Made in mijn eigen keuken. Vanaf januari 2016 heb ik samen met mijn compagnon Martine Maas, Bijzondere Catering opgezet. Neem gerust een kijkje op onze website : www.bijzondere-catering.nl

En ..heb je hulp nodig bij de voorbereiding van een etentje ..  bel me gerust & ik kom je heel graag helpen! m.06-18726527

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.