Echte kooklessen met de beginselen van het koken. Basis technieken, snij technieken, handige tips..van alles wordt besproken zodat je thuis makkelijk aan de slag kunt. Je kunt veel inspiratie opdoen omdat we in de 5 lessen heel veel recepten maken. Zo kun je thuis ook lekker variëren en zul je makkelijker en sneller een heel menu op tafel kunnen zetten.

Les 1 :

Daarin maken we onder andere een heldere soep, wat is een roux en wat kun je er allemaal mee maken. Hang op .. wat is dat en hoe maak je dat precies. In deze les gaan we ook meteen werken met veel verse kruiden.

Les 2 :

In les 2 gaan we een gebonden soep maken, een visje bakken en serveren met een zelfgemaakt mosterdsausje. Hoe maak je een aardappelgratin en wat zijn bimi's eigenlijk ..? Kortom weer genoeg te doen deze les.

Les 3 :

Dat wordt er één met een Italiaans tintje, veel tomaten, verse pasta maken en als nagerecht een echte tiramisu. Dat wordt smullen !

Les 4 :

Hier gaan we weer een gebonden soep maken maar ook een lekkere salade met gebakken venkel. Hoe bak je een biefstuk en maak je ook nog zelf het sausje. Als nagerecht gaan we een snelle taart bakken.

Les 5 :

Deze laatste les krijgt een Chinees tintje met Oosterse salade, kippen soep, foeyonghai met bami, zelfgemaakte kip saté en als nagerecht o.a. gebakken banaan.

Er is altijd ruimte om zelf aan te geven wat je graag wil maken. In overleg is veel mogelijk. Ook zijn de menu's in de winter weer anders dan in de zomer. Voordat de lessen beginnen krijg je een mail met de lessen die jullie gaan volgen.

Met les 5 zijn we aan het einde gekomen van de serie van 5 lessen. Hopelijk heb je dan veel geleerd en kun je zonder zorgen je vrienden uitnodigen voor een lekker diner. Mocht je dan toch nog vragen hebben dan kun je me altijd bellen!

De kookworkshop zal ongeveer 3 - 3,5 uur duren.

De kosten zijn € 137,50 per persoon incl. koffie/thee/bier/wijn/fris voor 5 lessen.

Bij 5 personen zullen de lessen doorgaan.

Bedankt & succes, blijven oefenen !

 2019023-BonAppetit-72 lr 2019023-BonAppetit-171 lr 2019023-BonAppetit-107 lr