Om te kunnen koken volgens de seizoenen, zorgen we ervoor dat er ieder seizoen  nieuwe menu’s gekozen kunnen worden. Hier houden we dan rekening met de seizoens groente maar ook met de vissoort, wild of bijvoorbeeld kwarteleitjes die rond Pasen altijd goed verkrijgbaar zijn. Uiteraard is het altijd  mogelijk om  in overleg een aanpassing te doen in het menu. Het gaat er vooral om dat jullie gezellig gaan koken en hopelijk de recepten thuis ook gebruiken.

 stefan-johnson-124186-unsplash  

Voortaan gaan de menu's in bij het begin van het nieuwe seizoen. In dit geval is dat de winter en die begint op 21 december en eindigd op 20 maart.  We hebben weer mooie gerechten uitgezocht waar veel groente in zitten en die zo smaakvol zijn dat het niet mistaat om een stukje vlees zo nu en dan weg te laten.  Maar de groente staan in de schijnwerpers. Laat je inspireren !
Gezamelijk koken met vrienden is mijn ultieme favorieten bezigheid. Deze menu's maken ons .. happy ! 

 

De menu's worden samen met jullie bepaald. Jullie geven zelf aan wat je graag wil leren. Het klaar maken van een lekker stukje vis of vlees of liever koolhydraat arme recepten. Samen gaan we dat bepalen. Wat we uiteindelijk precies gaan klaar maken blijft een verassing maar wel gebaseerd op jullie wensen. Verder wordt het vooral een gezellige avond waarbij je inspiratie opdoet en bovendien ook leerzaam is. Na veel ervaring in de keuken en tegenwoordig ook ervaring in de professionele keuken, kan ik jullie wel de geheimen van de kok leren zodat je thuis nog makkelijker een menu met balans kunt serveren.

 

 *** verassings menu ***  

 

  Verwarmend menu1

Wil je een workshop boeken, neem dan vrijblijvend contact met me op.
Adres van de het KookAtelier : Meidoornstraat 35 - 5712 NP - Someren Eind

Prijs per persoon € 47.50 all in.

Indien er binnen 48 uur vooraf aan de workshop annuleringen zijn ben ik genoodzaakt om 50% van de kosten door te berekenen, binnen 24 uur wordt er 100% doorberekend.

 

Koolraappuree4

 

 

   

 

kleine impressie van het KookAtelier :

IMG 4451b website KookAtelier Bon Appetit 11072018-1 KookAtelier Bon Appetit 11072018-4 2019023 BonAppetit 128 lr 20190913 162254 ravioli0

 

.